Площад Света Неделя в столицата става пешеходен.След години усилия паркингът и

...
Площад Света Неделя в столицата става пешеходен.След години усилия паркингът и
Коментари Харесай

Площад Света Неделя в столицата става пешеходен

Площад " Света Неделя " в столицата става пешеходен.

След години усилия паркингът и една от оградите се отстраняват и пешеходците свободно ще се придвижват по един от най-централните и натоварени столични площади.



Това заяви в профила си във Facebook Борис Бонев, общински консултант от " Продължаваме промяната - Демократична България " (Спаси София).

" Щом завърши възобновяване на настилката и разширението на пешеходната зона, ще бъдат сложени и пейки и кашпи с дървета.

Това е значима крачка към това София да стане комфортна за жителите си. Помислили сме и за транспортното обслужване на хотела, за което са оставени седем места за паркиране, които се намират отвън площадното пространство и не пречат на пешеходците ", прибавя той.

Проектът бил направен и координиран единствено за няколко седмици, за което той благодари на администрацията.

" И това е единствено началото - готвим още редица планове, стояли на трупчета през годините, с цел да покажем, че „ тук е по този начин “ и „ няма по какъв начин да стане “ са в предишното ", написа Борис Бонев в обществената мрежа.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР